Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Ak Parti Belediye ziyareti gündemi sarsıyor; Fotoğrafın ardındaki yorumlar!

Milletvekilleri ve Belediye Başkanı

Milletvekilleri ve Belediye Başkanı arasındaki fotoğrafın tartışmalı anlamı ne?

Aksaray’da gerçekleşen ziyarette çekilen fotoğraf, siyasi spekülasyonlara yol açtı. Detaylar haberimizde.

Aksaray’da Ak Parti İl Koordinatörü, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, İl Başkanı Hamza Aktürk ve İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ulusoy Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i Belediye de ziyaret etti.

Ak Parti heyeti, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret ettiği sırada çekilen bir fotoğraf, siyasi arenada tartışmaları alevlendirdi. Fotoğrafta, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve partinin il koordinatörü bir aradayken, kol kola girmeleri ve bakış açılarındaki detaylar, yorumlara sebep oldu.

Özellikle Koordinatör Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün, Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy’a olan bakışları, spekülasyonların odak noktası haline geldi.

31 Mart 2024 seçimlerine doğru adım adım ilerlerken, Ak Parti’nin Belediye Başkan adayının kim olacağı konusundaki belirsizlik devam ediyor. Ancak bu ziyaretin ardından adaylık için kulislerde hareketlilik başladı.

Aday açıklama süresine kısa bir süre kalırken her kes Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye genelinde açıklayacağı belediye başkan adaylarına gözler çevirirken siyasi arenada heyecan iyice alevlenerek doruk noktasına geldi.

Şimdi Aksaray’ da gözler Ak Parti adayının kim olacağı sorusuna çevrildi.
Haber; Fatma Altınok!