Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Ailemi Seviyorum rüzgarı; Toplumda değişim başlattı!

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü personelleri ve Jandarma ekipleriyle birlikte Ailemi Seviyorum’ projesi kapsamında,  Karaören Köyü halkına bilgilendirme eğitimi verdi.

Karaören köyü sakinlerinin yoğun ilgi ile karşıladığı eğitimde, toplumda aile kavramının ne kadar önemli olduğuna dair bilgiler verilerek aile kavramının öneminin altı çizildi.

Toplum temel taşı olan aile kavramının güçlü bir toplum oluşturulmasındaki etkisine değinen personeller, Karaören köyü halkına aile için huzurun ve güvenin çocuk yetiştirilmesindeki etkisine yönelik bilgilendirici eğitim verdi.

Güçlü toplum için güçlü aile yapısının önemi anlatmak ve kamuoyunda bilgilendirici eğitim vermek amacıyla verilen eğimde, Karaören köyünde yaşayan halk ailemi seviyorum proje kapsamında bilgilendirici eğitim verildi.

Karaören köyü halkı tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılanan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri ve Jandarma Komutanlığı ekiplerin bilgilendirici eğitime 107 kişi katılım gösterdi.

Haber: Fatma Altınok