Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Aile Yılı kapsamında manevi ziyaret: Çocuklar ve yaşlılarla buluşma

Aksaray’a gelen BTGM Proje Yönetimi Daire Başkanı Emel Özgümüş Demir ve Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, il müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi ve Huzurevi’ni ziyaret etti. Ramazan ayının manevi havası içinde gerçekleştirilen ziyaret, sevgi, merhamet ve dayanışmanın güzel örneklerine sahne oldu.

Aksaray’a gelen BTGM Proje

2025 yılı, Aile Yılı olarak ilan edilmesiyle birlikte, Aksaray’da aile odaklı etkinliklere imza atılmaya devam ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki BTGM Proje Yönetimi Daire Başkanı Emel Özgümüş Demir, Aksaray’a gelerek İl Müdürlüğü tarafından yürütülen projeleri yerinde inceledi.

Aksaray İl Müdürü Nurettin Ulaş ile birlikte, Çocuk Evleri Sitesi ve Huzurevi ziyaret edilerek, bu kurumların sunduğu hizmetler hakkında bilgi alındı. Ramazan ayının manevi ikliminde gerçekleştirilen ziyaret, Aksaray’daki çocukların ve yaşlıların güler yüzlü karşılamalarıyla maneviyatı yüksek anlara sahne oldu.

Bu ziyaretin, aile bağlarını güçlendirmeye ve toplumsal dayanışmayı teşvik etmeye yönelik önemli bir adım olduğu vurgulandı. Ziyaretin sonunda, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiği ifade edildi. Bakanlık yetkililerinin ziyaretleri, Aksaray’daki aile odaklı projelere yeni bir ivme kazandırmış oldu.

Ziyaret, Aksaray’daki sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olarak, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ağustos Gerçe