Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Aile Bağlarını Güçlendiren ‘Ailemi Seviyorum’ Projesi Yuva Köyü’nde Yankı Buldu!

Aksaray Valiliğinin önderliğinde Aksaray

Aksaray Valiliğinin önderliğinde Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve paydaş Kurumlarla yürütülen ‘Ailemi Seviyorum’ projesi kapsamında, il müdürlüğü personelleri Yuva köyünü ziyaret etti. Yuva köyü halkıyla bir araya gelene İl Müdürlüğü personelleri 138 vatandaşa aile kavramının öneminden bahsetti.
“Ailem seviyorum” projesi kapsamında Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve paydaş kurumların işbirliğiyle Aksaray’ın ilçe ve köylerinde aile konusunda bilinçlendirme eğitimi düzenleniyor. Yuva köyü halkına aile kavramını anlatan personeller, bireylerin topluma kazandırılmasında ailenin önemine değindi.
Toplumun yapı taşlarından olan aile kavramı toplumun güçlü kalabilmesi adına aile kavramının önemini konusunda bilinçlendirilmesini sağlamak adına seminerler düzenleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri ve Jandarma Komutanlığı personellerinin ortaklaşa eğitim verdiği seminerde, aile kavramının önemine dikkat çekildi.
Toplumun temel taşlarından aile kavramını önemini anlatmak ve toplumu bu konuda bilinçlendirme amacıyla düzenlenen eğitimler kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler ve Jandarma personelleri, yuva köyünde 138 vatandaşa ailenin önemi hususunda bilinçlendirme eğitimi düzenledi.
Yuva köyü halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen seminerde, köy halkı aile kavramı konusunda bilinçlendirilerek toplumda farkındalık yaratmak amacıyla eğitim verildi.
Haber: Fatma Altınok