Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Ahilik Haftası hazırlıkları başladı

Ahilik kültürünü yaşatmak, esnaf ve sanatkârların dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak kutlanan Ahilik Haftası için Aksaray’da hazırlıklar başladı. Bu kapsamda, Ahilik Kutlama Komitesi Toplantısı, Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Ahilik kültürünü yaşatmak, esnaf

Valilik binasında düzenlenen toplantıya; kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarından da katılım sağlandı. Aksaray Ticaret İl Müdürü Ünal Aksoy, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Ceylan ve ilgili yetkililer toplantıya iştirak etti.

Toplantıda, Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerin takvimi, içeriği ve görev dağılımları ele alındı. Tören programları, ödül takdimleri, sergi ve halkla buluşma etkinliklerinin detayları görüşülerek ilgili kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyon sağlandı.

Ahilik Haftası etkinlikleriyle ilgili detayların önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

Fatma Altınok