Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da AFAD deprem tatbikatı düzenliyor

Aksaray İl Afet ve

Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında Aksaray’da deprem tatbikatı yapacak. Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşecek olan deprem tatbikatına, paydaş kurumlar, sivil toplum kuruluşları (STK) ve AFAD gönüllüleri katılım gösterecek.

Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen deprem tatbikatı, yarın saat 17:00’de Aksaray Üniversitesi Kampüsü AFAD Eğitim Sahası’nda yapılacak.
Bu önemli etkinlik, deprem anında acil durum yönetimi ve farkındalığın artırılması amacıyla düzenleniyor. Tatbikata katılarak, deprem öncesi, anı ve sonrası alınması gereken önlemler hakkında bilgi edinmek isteyen tüm Aksaray halkı tatbikata davet edildi.
Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, bu tatbikatla birlikte toplumda afetlere karşı hazırlık bilincinin artırılmasını hedefliyor. Katılımcılar, tatbikat süresince çeşitli senaryolar üzerinden eğitim alarak, olası bir afette nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda pratik yapma fırsatı bulacak.

Fatma Altınok