Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Acem Caddesi baştan aşağı yenileniyor; İşte detaylar!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar arasında yer alan cadde yenileme çalışmaları yapılmaya devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından hayata geçirilen alışmaların yeni durağı Acem Caddesi oldu.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi ekipleri Acem Caddesinde; yeni yürüyüş yolları, kaldırımlar ve dekoratif aydınlatmaların monte edilmesi çalışmalarını gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen bu çalışmalar, Acem Caddesinin çehresinin değişmesine olanak tanırken aynı zamanda vatandaşlara da daha moderne bir şehir sunmaya hazırlanıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray’ımızın her detayı bizim için önemli. Acem Caddemizi baştan aşağı yenileniyoruz. Bölgede; Yürüyüş yolları ve kaldırımları yeniliyor, Modern, dekoratif aydınlatmalarla ışıl ışıl yapıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerine yer  verdi.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar, şehrin farklı noktalarının modern bir görünüm kazanması bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe