Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 41 yıl hizmetin ardından o müdüre vefa yemeği!

Bu haberin fotoğrafı yok

 

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk 41 yılın ardından hizmetlerini taçlandıran Aktürk, mesai arkadaşları veda etkinliği kapsamında yemekte bir araya geldi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk, uzun yıllar süren fedakar hizmetinin ardından emekliye ayrıldı. Mesai arkadaşları, onun özverili çalışmalarına teşekkür etmek ve veda etmek için duygusal bir vefa yemeği düzenledi.

Aksaray’ın uzun yıllarına damga vuran isimlerden biri olan İl Müdürü İsrafil Aktürk, 41 yıllık kariyerinin ardından emekliye ayrıldı. Aktürk, görev süresince Aksaray’a birçok önemli sosyal projeyi kazandırarak takdir toplamıştı. Mesai arkadaşları, onun özverili çalışmalarını ve hizmetlerini anmak, ona veda etmek ve emeklerine minnet duygularını ifade etmek adına duygusal bir vefa yemeği düzenledi.

Yemeğe, İl Müdürü Aktürk ve eşi Türkan Aktürk Hanımefendi’nin yanı sıra Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Kuruluş Müdürleri ve Müdür Yardımcıları ve çalışanlar da katıldı. Burada, Aktürk’e duyulan saygı ve minnet sözlerle ifade edilirken, çalışma arkadaşları, onun hizmetleri ve babacan tavrıyla hatıralarda yer edineceğini belirtti.

Emekliliğin onurunu yaşayan Aktürk, katılımcılara teşekkür ederken, bundan sonraki hayatında sağlık ve huzur dolu bir yaşam diledi. Onun bıraktığı izler, Aksaray’ın sosyal alanındaki gelişmelere katkı sağlama yolunda ilerleyeceği bildirildi. Haber; Fatma ALTINOK