Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 4. Çorba Evi Açılıyor! Çorbalar ücretsiz!

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 4. Çorba Evi’nin açılışını duyurdu. Paşa Hamamı karşısı ve üniversite durağı yanına kurulacak olan çorba evi, özellikle üniversite öğrencilerine sabahları ücretsiz çorba ikram edecek.

Aksaray Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal projelerine bir yenisini daha ekliyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, 4. Çorba Evi’nin çok yakında hizmete gireceğini açıkladı. Yeni çorba evi, Paşa Hamamı karşısında, üniversite durağının hemen yanında yer alacak.

Başkan Dinçer, çorba evinin son hazırlıklarını yerinde inceledi ve proje hakkında bilgi verdi. Dinçer, “Özellikle üniversiteli gençlerimiz ve öğrencilerimizin yoğun kullandığı bu bölgeyi seçtik. Amacımız, sabah okula giderken gençlerimizin sıcak bir çorba ile güne başlamalarını sağlamak” dedi.

Açılacak olan çorba evi, sabah saatlerinde ücretsiz çorba ikramlarıyla öğrencilerin yanı sıra tüm vatandaşlara da hizmet verecek. Dinçer, “Her şey en kıymetli hazinemiz olan, pırıl pırıl gençlerimiz için. Bu projeyle, Aksaray’a değer katmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

4. Çorba Evi’nin açılışıyla birlikte, Aksaray Belediyesi’nin sosyal destek projelerinin kapsamı genişlemeye devam ediyor. Başkan Dinçer, projelerin gençlere ve ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak artarak devam edeceğini belirtti.

Fatma Altınok