Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu yapıldı

30 Ağustos Zafer bayramı

30 Ağustos Zafer bayramı resepsiyonu Aksaray Anadolu Turizm Otelcilik okulu bahçesinde yapıldı. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ‘30 Ağustos Zafer bayramımızın 101.yılı kutlu olsun’ yazılı pastayı birlikte kesitler.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında davete katılanlar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, ellerinde Türk Bayrakları ile zafer şarkıları ve marşları söylediler.

30 Ağustos Zafer bayramı kutlamalarına Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Turan Yaldır, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Aksaray Barosu Başkanı Ferit Köse, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alpay Arıbaş, Jandarma Alay Komutanı Albay Hacı Ali Büber, Emniyet Müdürü Murat Kolçu, İYİ Parti il başkanı Sercan Belgemen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, İl Genel Meclisi Üyesi Abdi Okur, Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Sivil Toplum kuruluşu başkanları, askerler, polisler ve davetliler katıldılar. Haber: Ağustos GERÇE