Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 3. Geleneksel voleybol turnuvası düzenleniyor

Aksaray Gençlik ve Spor

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından3. Geleneksel voleybol turnuvası düzenleniyor. Aksaray’da düzenlenecek olan voleybol turnuvası, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve Aksaray halkı arasında yapılacak.

Aksaray’da sportif faaliyetlerinin arttırılması ve etkin hale getirilmesi, kurum ve paydaşlar arasında işbirliğini güçlendirmek ve boş zamanları sportif faaliyetlerle değerlendirmek amaçlandı.

Turnuvaya katılmak isteyenlerde aranan şartlar ise,

Bir sporcu takım olarak katılım sağlanacak olup Aksaray sınırları içerisinde ikamet eden, TC vatandaşı olmaları ve 20 yaş üstü sporcular katılabilecek.  Kadın ve erkek ayrı ayrı takım oluşturacak olup takımlar en az 14 kişiden oluşacak.  Müsabakalar TVF kurallarına göre oynanacak olup müsabakalar kazanılmış 2 set üzerinden oynanacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvasına kayıtlar 10-17 Mayıs 2024 tarihler arasında yapılacak.  Maç tarihi ise 27-30 Haziran tarihleri arasında belirlendi.

3.Geleneksel Voleybol turnuvasına yönelik detaylı bilgiler almak isteyenler ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün resmi internet adresini ziyaret ederek erişebilecek.

Fatma Altınok