Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da 10 yaşında ilk kişisel resim sergisini açtı

Kahramanmaraş depreminin ardından ailesi

Kahramanmaraş depreminin ardından ailesi ile birlikte Aksaray’a taşınan 10 yaşındaki Zeynep Nida Alcı, ilk kişisel resim sergisini açtı.

Aksaray’da Emlak Kredi İlkokulunda eğitim hayatını sürdüren Zeynep Nida Alcı, okulu içerisinde ilk kişisel resim sergisini açtı.
10 yaşındaki Zeynep Nida’nın kişisel resim sergisine katılım sağlayanlar, Zeynep Nida’yı tebrik ederek başarılarının devamını dilediler. Açılış esnasında davetliler ressam Zeynep Nida Alcı’yı tebrik ederek başarısından dolayı kutladılar.
Resim eğitimine Üçyıldız Bilim Bilişim Sanat Merkezi resim etkinliği atölyesinde başlayan Alcı “İlk sergimin açılışında desteklerinden dolayı başta okul müdürüm, öğretmenlerime, aileme ve özellikle Üçyıldız Bilim Bilişim Sanat Merkezinde bana destek veren eğitmenime çok teşekkür ederim. Benim için unutulmaz bir gün ve anı oldu. Ayrıca resimlerimin çok beğenilmesi de beni çok mutlu etti dedi. Bir depremzede olarak depremi yaşayacağımı bilmeden Deprem Farkındalık haftası için çizdiğim resim 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden 3 gün önce yarışmaya gönderilmek üzere hazırdı. En öndeki büyük el kendi elimdi. Depremden sonra bir kaç eşya almak için ağır hasarlı evimize giren ailem bu resmimi bulup onu da kurtarmıştı. O sebeple bu resmimi de ilk kişisel sergime koymayı çok istedim. “ifadelerine yer verdi.
Resim sergisi açılışına; Emlak Kredi İlkokulu müdürü Enver Koç, Şube müdürü Mehmet Şirin Atlı, eğitim bir sen başkanı Murat Görmez, Türk eğitim sen başkanı Ali Toprak, okul öğretmenleri, öğrenciler ve Zeynep Nida Alcı’nın ailesi katılım sağladı.

Haber: Ağustos Gerçe