Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’a yeni nefes: Çocuk Eğlence Merkezi açıldı!

Aksaray’da çocuklara yönelik eğlence merkezi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla açıldı. Muhtar Songül Demir’den anlamlı mesaj.

Aksaray’da çocuklara yönelik eğlence

Aksaray Büyük Bölcek Mahallesi Muhtarı Songül Demir, Aksaray’a kazandırılan yeni çocuk eğlence merkezinin açılışına dair bir teşekkür mesajı yayımladı. Açılış, Aile ve Sosyal Hizmetler eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Aksaray’da çocuklara yönelik güvenli ve keyifli bir alan oluşturmak amacıyla hayata geçirilen çocuk eğlence merkezinin açılışı, büyük bir katılımla gerçekleşti. Büyük Bölcek Mahallesi Muhtarı Songül Demir, açılışın ardından yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Evren Dinçer ve ekibine, bu önemli projeyi hayata geçirerek Aksaray halkına sundukları için teşekkür ediyoruz. Bu tür projeler, çocuklarımızın mutlu ve güvenli bir ortamda vakit geçirmelerine olanak sağlıyor ve şehrimizin gelişimine büyük katkı sunuyor.” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla gerçekleşen açılış töreni, çocukların büyük bir coşkuyla eğlence merkezini kullanmaya başlamasıyla taçlandı. Proje, Aksaraylı aileler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Fatma Altınok