Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’a yeni atanan Emniyet Müdürüne Başkanlardan ziyaret!

Aksaray’a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Bekir Demir’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor!

Aksaray'a yeni atanan İl

Aksaray’da göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Bekir Demir, bölgedeki belediye başkanlarının tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman, Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan ve Yenikent Belediye Başkanı Ali Altınsoy, İl Emniyet Müdürü Bekir Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray’a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Bekir Demir, görevine başlamasının ardından, ilçe ve belde belediye başkanlarının ziyaretlerini kabul ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman, Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan ve Yenikent Belediye Başkanı Ali Altınsoy, Emniyet Müdürü Demir’i makamında ziyaret etti.

Belediye başkanları, Aksaray’da emniyetin sağlanması adına uyumlu ve iş birliği içinde çalışmalar yapacaklarını belirtirken, Müdür Demir’e görevinde başarılar dilediler. Ziyaret sırasında bölgenin güvenlik konuları ve belediyelerle iş birliği konuları da görüşüldü.

Emniyet Müdürü Bekir Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aksaray’ın güvenliği için belediyelerimizle koordineli çalışacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ve karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Hakan Hidayet Deniz