Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’A VİZYON KATIYOR

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, akparti aksaray milletvekili İlknur İnceöz ile birlikte, belediye tarafındanyapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi.

başkan yazgı ve milletvekili İnceöz aksaraybelediyesi tarafından yaptırılmakta olan ve 3 etaptan oluşan recep tayyiperdoğan gençlik parkı’nın birinci ve ikinci etabında incelemelerde bulundu.

İlk olarak parkın birinci etabını gezipinceleyen milletvekili İlknur İnceöz “ aksaray belediye başkanımız sayın halukŞahin yazgı ile birlikte şehrimize kazandırdığı projeleri ve çalışmalarıyerinde gezip görüyoruz. sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın adınıtaşıyan parkımızın birinci etabı hakikaten çok güzel olmuş. her taraf yeşil birçehreye bürünmüş. ulu ırmağımız çevre düzenlemeleriyle muhteşem bir görünüme kavuşmuş.”dedi.

daha sonra parkın ikinci etabında incelemeyapan milletvekili İnceöz, “parkımızın İkinci etabında gençlerimiz için gençlikmerkezi yapılıyor. birçok çalışma devam ediyor. ben belediye başkanımız halukŞahin yazgı’ya şahsım ve halkımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkübaşkanımız aksaray’a yaptığı hizmetlerle şehrimize vizyon kazandırmıştır.

hükümetimiz ve yerel yönetimimiz ile birlikteŞehrimize çok güzel hizmetler yaptık. bundan sonrada elbirliği içindeaksaray’ımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte,
Sıradaki Haber Sultanhanı Yaz Kurslarına Hazır: Spor ve Din Eğitimi Gençleri Bekliyor!