Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’a Sağlık Müjdesi: 11 Hekim Göreve Başlıyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş yaptığı açıklamasında, Aksaray’a hekim ataması yapıldığını duyurdu.

MHP Aksaray İl Başkanı Karataş, açıklamasında, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 116. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında yayınlanan münhal kadrolarda Aksaray’a hekim ataması yapıldığını belirtti.

Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın TBMM’de Aksaray’da yaşanan sağlık problemlerini ve hekim sayısındaki eksiklikleri dile getirdiğini belirten Karataş, Milletvekili Kaşlı’nın bu girişimlerin ardından hekim atamasında önemli katkıları olduğunu ifade etti.

Yapılan atama ile Aksaray’a “5 tabip, 1 aile hekimliği uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 tıbbi onkoloji uzmanı, 1 nöroloji uzmanı ve radyoloji uzmanı olmak üzere 11 hekim ataması gerçekleştirildi.

İl Başkanı Karataş yaptığı açıklamasında, “Bu atamaların gerçekleşmesinde Cumhur İttifakı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekilimiz Sayın Ramazan Kaşlı’nın TBMM’de ilimizdeki Sağlık problemlerini ve hekim sayısındaki eksiklikleri defaatle dile getirmiş ve bu girişimleri sonucu ilimize bu hekimlerin atanmasında önemli bir katkı sağlamıştır” dedi.

İl Başkanı Karataş konuşmasının devamında ise; “Bu atamaların gerçekleşmesinde emeği geçen Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Sayın Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı ve Cumhur İttifakı Ortaklarımız AK Parti Aksaray Milletvekillerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.  Hekim atamaları Aksaray’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bu vesileyle bütün hemşehrilerimize sağlıklı ve uzun ömür diliyorum” şeklinde ifadesine yer verdi.

Fatma Altınok