Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’a modern taksi durakları kazandırılıyor

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Aksaray Belediyesi şehir içerisindeki taksici duraklarından bazılarını yenilenmeye başlandı.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından şehri içerisinde yapılan faaliyetler arasında bir yenisi daha eklendi. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından yapılan duyuruya göre taksici duraklarında yeniliğe gidildi. Ulaşım sektörünün temel yapı taşlarından birisi olarak adlandırılan taksicilerin istek ve ihtiyaçlarına kulak vererek onların çalışma alanlarını iyileştirmek için gelişmeler yapıldı.

Modern taksi durakları olarak adlandırılan bu duraklar içerisinde; oturma grupları, lavabo ve mutfak yer aldı. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise “Taksici esnaflarımıza yeni durakları hayırlı olsun. Ulaşım sektörümüzün değerli emekçileri olan taksicilerimizin işinizi daha da kolaylaştıracak ve çalışma şartlarınızı iyileştirecek modern yeni taksi duraklarımızın montajına başladık” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe