Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY’A HAYRAN KALDILAR

aksaray’a misafir olarak gelen

aksaray’a misafir olarak gelen ankara elmadağ İlçe kaymakamıturgay Ünsal, elmadağ belediye başkanı gazi Şahin, elmadağ cumhuriyetbaşsavcısı hasan turgut, İşadamı İsmail temiz’den oluşan heyet vali ali mantıve belediye başkanı haluk Şahin yazgı eşliğinde aksaray’ı tarihi mekânlarınıgezdi. misafir heyet ilk olarak kitap konağını ardından sırasıyla azmi millimüzesi, zinciriye medresesi, restore edilen aksaray’ı tarihi konaklarınıziyaret etti.

aksaray’ı ziyaret eden ankara elmadağ İlçe kaymakamı turgayÜnsal, elmadağ belediye başkanı gazi Şahin, elmadağ cumhuriyet başsavcısı hasanturgut ve İşadamı İsmail temiz oluşan heyet geçmişe ışık tutan aksaray’ıntarihi mekânlarına hayran kaldı.

vali ali mantı ve belediye başkanı haluk Şahin yazgıeşliğinde ziyaretlerini sürdüren misafir heyet, ilk olarak aksaray belediyesitarafından hizmete sunulan kitap konağını ziyaret etti. tarihi bir konağınrestore edilerek kitap konağına dönüştürülmesinin isabetli bir karar olduğunuifade eden heyet daha sonra azmi milli un fabrikası müzesine geçtiler.cumhuriyet döneminin en modern tesisi olan ve kendi elektriğini kendisikarşılayan fabrikanın hala faal durumda olmasına hayran kalan heyet, buradan zinciriyemedresesine geçtiler. medrese de bilgievi ve toplantı salonlarını inceleyenheyet restore edilen aksaray’ın tarihi konaklarını inceledi.

aksaray belediyesinin tarihine sahip çıkan bir belediyeolduğunu söyleyen heyet üyeleri, hayata geçirdiği hizmetlerden dolayı belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’yı tebrik ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fransız yatırım bankası olan Natixis
Sıradaki Haber Emekliler için yaşanabilir en iyi 10 ülke