Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’a gelen o isim Başkan Dinçer’i ziyaret etti

Aksaray iline teşrif eden

Aksaray iline teşrif eden 63. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dinçer ile bir araya gelen 63. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı’ya Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Başkanı Hakan Kılınçkaya ve Aksaray iline yeni atanan Ticaret İl Müdürü Ünal Aksoy eşlik etti.

Aksaray şehrinde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında görüşen heyet, kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmalar yürütülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kurumlarımızla işbirliği ve istişare içinde Aksaray’ımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz diyen Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray’ın daha gelişmiş bir şehir olması için gerekli çalışmalar hakkında ziyaret eden heyetle görüştü.

Görüşme sırasında Aksaray ilinin yarınlarına yapılması gerek yatırımlara değinildi. Belediye Başkanı Dinçer,  başta olmak üzere 63. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Cenap Aşçı’ya daha sonra beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Haber: Fatma Altınok