Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’a değer mottosu ile çalışıyoruz

Baro Başkanı Köse Başkan

Baro Başkanı Köse Başkan Dinçer’i ziyaret etti

Aksaray Baro Başkanı Av. Ferit Köse, Aksaray Belediyesi Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Aksaray Belediyesi binasında Başkan Dinçer’i ziyaret eden Baro Başkanı Ferit Köse, burada çalışmalar hakkında karşılıklı Başkan Dinçer ile istişarelerde bulundu.

“Aksaray’a değer” mottosu ile çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, festival gibi sosyal etkinliklerin hayata geçirilmesi hususunda önemli çalışmalara imza atıyor. Aksaray’da sosyal belediyecilik anlayışı eksenin çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyesi, şehrin STK’ları ile sürekli olarak iletişim halinde kalarak gelişimi etkileşimli kılmayı hedefliyor.

Baro Başkanı Av. Ferit Köse ziyaret hakkında yaptığı açıklama kapsamında, yerel yönetimlerin önemini bildiklerini belirterek, bu bağlamda hayata geçirilecek projelerde birlikte hareket etmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

Başkan Köse, Aksaraylı vatandaşları hukuksal alanda bilgilendirmek, farkındalık oluşturmak istediklerini söyleyerek, özellikle kadın hakları ve çocuk haklarını çok fazla önemsediklerini, kırılgan gruplara yönelik hak ihlallerinin önüne geçebilmek adına birçok çalışma yaptıklarını, Belediyenin bu doğrultuda hayata geçireceği tüm faaliyetlerde Aksaray Barosu olarak desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer ise Aksaray halkının yararına olacak her türlü projede Aksaray Barosu ile birlik, beraberlik ve dayanışmaya hazır oldukları söyleyerek ziyaretlerinden ötürü Aksaray Baro Başkanı Ferit Köse’ye teşekkürlerini iletti.

Haber: Ağustos Gerçe