Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ziraat Odası Pas Hastalığı Uyarısı Yaptı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak yaz aylarının gelmesi ile tarlarda çalışan çiftçileri pas hastalığı konusunda uyarıda bulundu.

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tarım faaliyetleri hayata geçti. Tarım arazilerinde pas hastalığı görüldü. Çiftçilerin emekleri ziyan olmasın diye Ziraat Odası Başkanı Koçak, çiftçileri uyardı. Çiftçilerin ekili arazilerinin kontrol ve denetimlerini sürdüren Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, ziraat ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde arazilerde incelemeler yaptırarak çiftçilerin daha iyi verim almaları için arazilerde denetim yapmıştı. Bunun üzerine pas hastalığı ortaya çıkınca çiftçileri ikaz etti.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak; Kıymetli üreticilerimiz bazı bölgelerimizde hububat ekili arazilerde pas hastalığı görülmüştür hastalığa erken müdahale edebilmek adına lütfen ekili arazilerinizi kontrol ediniz.” Şeklinde ifadelerine yer vererek, çiftçilerin tedbirli olması konusunda uyarılarda bulunarak Ziraat Odası olarak çiftçilerimizin daha iyi verim almalarını sağlamak adına her türlü çalışmaları yürüttüklerini ifade etti.

Haber: Fatma Altınok