Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY VİZYON KAZANIYOR

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın“başkan mahallemizde” projesi tüm hızıyla devam ediyor. her gün bir mahalledevatandaşlar ve esnaflarla buluşan başkan yazgı’nın bu seferki durağı sofularmahallesi oldu. 

her zaman olduğu gibi sabah saat 08.00 de tümekipleri bir araya toplayan başkan yazgı, sofular mahallesi ve şehir merkezindeyapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

saat: 8.00’de çalışmalara başlayan belediyeekipleri cadde sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt vekaldırım çalışmalarıda gerçekleştirdi.

belediyenin sosyal İşler müdürlüğü evleri, zabıtamüdürlüğü ekipleri isesofular mahallesinde bulunan esnafları ziyaret etti.

başkan yazgı’da mahallemuhtarı kemal terlemez,mahalle temsilcisi ve belediye meclis üyeleriyle birlikte mahallede bulunanesnaf ve vatandaşları ziyaret ederek önerilerini dinlemeye devam etti.

başkan ve beraberindekiler, 800 yıllık tarihi sahipolan yeniden gün yüzüne çıkarılan 2. kılıçaslan hamamında incelemede bulundular.yetkililer restore edilen ve yeni yüzü ile aksaray turizmine kazandırılacakolan tarihi hamamın yaklaşık bir buçuk ay sonra açılmasının hedeflendiğinikaydettiler.

başkan yazgı, mahallelerde yaptığı evziyaretleri kapsamında bu kez hikmet Özcan, aşire gevenç, sultan alp ve kızıayşe alp’i ve mediha pektaş’ı evlerinde ziyaret ederek, hasbihal edip çeşitlihediyeler verdi.

sofular mahallesi muhtarı kemal terlemez, mahallesineyaptığı hizmetlerden dolayı aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya tümmahalle sakinleri adına teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

İslam dini açısından önemli bir
Sıradaki Haber Aksaray’da Kurban Kesim Yerleri Belli Oldu: İşte Detaylar!