Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Veteriner Hekimleri Odasında Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacak

Aksaray Veteriner Hekimleri Odası

Aksaray Veteriner Hekimleri Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, 7-8 Eylül 2024 tarihinde saat 09.00’da Kuzucular Park Otel Konferans Salonu’nda yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı 14-15 Eylül tarihinde aynı gündem ile aynı yer ve saatte yapılacak.
Aksaray Veteriner Hekimleri Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, açılış ve yoklama ile başlayacak ve saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşı okunacak. Toplantı, başkanlık divanının oluşturulması, yönetim ve denetim kurulları raporlarının okunması, bilançonun sunulması ile birlikte yönetim kurulunun ibrası, yeni yönetim kurulu bütçe taslağının tetkiki müzakeresi ve oylanması, 2021-2022 yılları için aidatların ve hizmet karşılığı gelirlerin tespiti Oda Organları ve Büyük Kongre delege adaylarının teklifi ile devam edecek. Toplantının ilk günü dilek ve temennilerin ardından kapanış ile sona erecek.
Toplantının ikinci gününde, Yeni Yönetim Kurulu, Murakabe Heyeti, Haysiyet Divanı üyeleri ve büyük kongreye gidecek delegelerin seçimi yapılacak.
Aksaray Veteriner Hekimler Odası mevcut Başkanı Önder Yıldız, yapılacak olan kongreye tüm veteriner hekimleri davet etti.

Hakan Hidayet Deniz 

Aksaray Belediyesi tarafından geleneksel hale
Sıradaki Haber Aksaray’da büyük sünnet şöleni: Binlerce çocuk erkekliğe ilk adım atacak!