Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi yeni yılda sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu yılbaşı sebebiyle Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti.

   

Gece geç saatlerde ziyaret gerçekleştiren Vali Kumbuzoğlu, sağlık personellerinin yılbaşını kutladı. Vali Kumbuzoğlu’na ziyareti esnasında Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç eşlik etti.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu burada hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi. Yeni yılarını kutlayan Vali Kumbuzoğlu, hasta vatandaşlara şifalar diledi.

Daha sonra Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan sağlık personelleriyle bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, sağlık personellerinin yeni yılını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Gece geç saatlere kadar sağlık alnında hizmet veren sağlık personellerine özel ve anlamlı günde unutmayan Vali Kumbuzoğlu 112 Acil Çağrı Merkezi personelleriyle bir araya geldi. Vali Kumbuzoğlu’nu sıcak ve samimi karşılayan sağlık personelleri Vali Kumbuzoğlu ile bir süre sohbet etti.

Vali Kumbuzoğlu, 112 Acil Çağrı Merkezi personellerine yeni yıl dileklerini ileterek oradan ayrıldı.

Haber: Fatma Altınok