Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu; Evren Dinçer Başkanı kutluyorum

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu; Evren Başkanı kutluyorum

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, göreve geldiğinin dördüncü gününde Aksaray Belediyesi’nin sünnet şölenine katıldı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer’in yan yana katıldı.

Programda konuşlan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Maşallah çok güzel bir tablo. Gerçekten büyük bir heyecan duyuyorum. Büyük bir gurur tablosu bu. Öncelikle bu güzel organizasyonu düşünüp, uygulamaya koyan Belediye Başkanımız Evren Dinçer ve ekibini kutluyorum”dedi.

Hakikaten belediyecilikte çok organizasyon olur, bunları biliyoruz ama çocuklarımıza yönelik yapılan bu organizasyondun apayrı bir heyecanı olduğunu ifade ediyorum diyen Vali Kumbuzoğlu, Özellikle, Valiliğimin dördüncü günü ve ilk organizasyonun da sünnet olması benim için de unutulmaz olduğunu belirtmek istiyorum.

Sevgili çocuklarımız sizleri seviyoruz. Unutulmaz bir anı. Artık bugünden itibaren çocukluk bir yana, erkeklik ön planda. Allah hayırlı uğurlu etsin.

Değerli aileler, evlatlarımız bizim için çok değerli, çok önemli. Peygamber Efendimiz birçok hadis-i şeriflerinde çocuklarımız için önemli mesajları vardı. İnşallah bu mesajlara hep birlikte layık olacağız. Aile çok değerli, çocuklar bunun mihenk taşı. Çocuklarımıza hayırlı bir ömür diliyorum. Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Üç yıldır bunu devam ettiriyor, bundan sonra da devam ettirecektir. Aralarında 30 engeli çocuğumuz da var. Allah onlara sağlıklı, uzun ömür versin. Bütün aileleri kutluyorum. Valiliğimin ilk etkinliği olması nedeniyle ayrıca mutluyum, heyecanlıyım” dedi. Haber :Ağustos GERÇE