Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’nun espri dolu su içme anı; Acıpınar Köyü’nün gülümseten sırrı kameralarda!

Aksaray Valisi köy ziyaretlerinde

Aksaray Valisi köy ziyaretlerinde eğlenceli anlar yaşadı. Acıpınar köyünde keyifli ikram ve gülümseten hikaye herkesi güldürdü.

Aksaray Valisi Mehmet Kumbuzoğlu, STK Başkanları ve birim amirleri ile birlikte köy ziyaretlerine devam ediyor.

Acıpanar köyü ziyareti sırasında Acıpanar köyünde unutulmaz anlar yaşandı. Vali, köy halkıyla bir araya gelerek sıcak bir iletişim kurdu.

Vali Kumbuzoğlu, Acıpınar adını alan kaynağın başına giderek, buradaki su içti. Bu sıradışı hareket, yanında bulunanlar arasında neşeli bir atmosfer oluşturdu.

Aksaray Süt Birliği Başkanı Esat Zengin ise pınar başında anlattığı temsili hikaye ile herkesi gülümsetti.

Zengin’in anlattığı hikaye, “Acıpanarın suyu var, çok güzel ama deli olursunuz” temalıydı ve Vali Kumbuzoğlu’nun su içme sahnesiyle kahkahaları beraberinde getirdi.

İşte Süt Birliği Başkanı Esat Zengin’in herkesi gülümseten hikayesi; Acıpınara gelirken birleri derki Acıpanarın suyu var, çok güzel ama deli olursunuz derler. Buraya gelir şimdiki Valimiz gibi suyu alır içer. Buradan çıkarlar Gerit yoluna varınca, bir kişi daha durur Gerite yol nereden gider evladım der. Amanın kocaman adam geldiği yolu bilmiyor der ve güler. Amanın esas bunlar hep deli. Bende deli olacağım der geri döner sudan bir daha içer dedi. Hikaye anlatımından sonra Vali Kumbuzoğlunun bir bardak su içmesi ile kahkalar koptu.

Daha sonra Vali, köy halkıyla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi ve hızla çözümler üretti.

Bu keyifli ziyaret, Vali’nin yerel halkla samimi bir iletişim kurduğunu bir kez daha gösterdi. Acıpınar’da yaşanan bu renkli anlar, yöneticilerin halkla buluşmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.

Haber; Avni Kuru