Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu; Çay ve Kahve Borcunu Ödemeye Başladı!

Yoğun bir ziyaret programı

Yoğun bir ziyaret programı içinde olan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray esnaflarını ziyaret ederek sıcak bir atmosferde geçen buluşmalarda borç ödeme sürprizi yaşattı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ziyaretle ilgili: Hangi esnaf kardeşimizi, ne zaman ziyaret etsek, çay/kahve teklifinde bulunuyorlardı.
Bazen yoğunluktan “bir dahaki sefere” diyerek borçlanıyorduk.Bugün nasip oldu.Bazı borçlarımızı ödedik.Güleryüz ve cömertlikleri için teşekkür ediyoruz dedi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehrin çeşitli bölgelerindeki esnafı ziyaret ederek, sadece devletin değil, bir aile ferdi gibi samimi bir iletişim kurdu. Ziyaretler sırasında esnaf kardeşlerine teşekkür ederek geçmiş ziyaretlerde biriktirilen çay kahve içme borçları ödemeye başladı.

Bu jest, esnaflar arasında memnuniyet ve minnetle karşılandı. Vali Kumbuzoğlu, “Esnafımızın desteği çok kıymetli, onlarla olan bağımızı güçlendirmek adına böyle bir adım attık. Birlikte daha güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretler, şehirdeki dayanışma ruhunu güçlendirdi ve valinin samimiyeti takdirle karşılandı.

Haber; Ağustos Gerçe