Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde çalışmaları değerlendirdi!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılım gösterdi.

Vali Kumbuzoğlu’nun başkanlık yaptığı İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu toplantısında il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi tarafından il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Kumbuzoğlu, kurul üyeleri ile birlikte yapılması gerekenler üzerine değerlendirme yaptı.

Aksaray’da vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Kumbuzoğlu, olası afet durmalarında yapılması gerekenler üzerine durdu.

Vali Kumbuzoğlu’nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer, Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Balak Polat, AFAD Aksaray İl Müdürü Cezmi Türkmen ve kurul üyeleri katılım gösterdi.

Haber: Fatma Altınok