Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi, İdarecilerin özel gününde teşekkürlerini iletti!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, “10 Ocak İdareciler Günü” olması sebebiyle Aksaray Vali Yardımcılar ve Kaymakamları ile bir araya geldi.

“10 Ocak İdareciler Günü” olması sebebiyle, Aksaray Vali Yardımcılarını ve Aksaray ilçelerinde kaymakam olarak görev yapan idarecilerle bir araya geldi. Aksaray’ın gelişmesine ve büyümesindeki etkin rollerine değinen vali Kumbuzoğlu, görev yapan Kaymakam ve Vali Yardımcılarını çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu tarafından gerçekleştirilen etkinliğe; Aksaray Vali Yardımcıları, Hakan Kılınçkaya, Murat Çağrı Erdinç, Şema Balak Polat,  Ağaçören Kaymakamı Naim Akar, Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin, Güzelyurt Kaymakam Vekili Can Alperen Taşavlı Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe,  Sarıyahşi Kaymakamı Ümit Gürsançtı, Sultanhanı Kaymakamı Serkan Ala, Gülağaç Kaymakamı Muhammed Fatih Aydın katılım gösterdi.

Vali Kumbuzoğlu, Vali Yardımcılarına be Kaymakamlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  Vali Yardımcıların ve Kaymakamların idareciler gününü kutlayan Vali Kumbuzoğlu hediye takdim etti.

Haber: Fatma Altınok