Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

defterdarlık, Devlet hazinesinin alacakları takip etmektedir

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, göreve gelmesinin ardından Aksaray’ın ilçe, belde ve köylerini ziyaret etmeye başlamıştı. Şehrin çeşitli noktalarında ziyaretlerini sürdüren Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bu kez de programı kapsamında Aksaray Defterdarlığını da ziyaret etti.

Aksaray Defterdarlığı ziyareti sırasında İl Defterdarı Kaya Kurşun ile bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, burada il defterdarında kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı. Devlet hazinesinin alacaklarının tahsilatı ve kamu hizmetlerinin giderleri ile ilgilenmekte olan defterdarlık, şehir için oldukça önemli kurumlar arasında yer alıyor.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, defterdarlık ziyareti kapsamında çalışanlar ile de bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Vali Kumbzuğlu, özverili çalışmalarından ötürü, defterdarlık çalışanlarına teşekkür ederken, İl defterdarı Kaya Kurşun’dan genel bir bilgilendirme aldı.
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na ziyareti sırasında Vali Yardımcıları Şeyma Polat Balak ve Hakan Kılınçkaya eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe