Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisi Açık Kapı programıyla vatandaşlarla buluştu

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Açık Kapı programı kapsamında Aksaraylı vatandaşlarla bir araya geldi.

Açık Kapı programı kapsamında Aksaraylı vatandaşların ve sorun ve taleplerini dinleyen Vali Kumbuzoğlu, çözüm bulma noktasına istişarelerde bulundu.

Açık kapı programı belirli tarih aralıklarında yapılarak vatandaşların bizzat Vali Kumbuzoğlu ile görüşmesini sağlayan etkili ve ulaşabilir bir çözün bulma yolunda vatandaşlara hizmet sağlıyor.

Vatandaşlar tarafın yoğun ilgi ile karşılanan Vali Kumbuzoğlu, gencinden yaşlısına herkesin sorun ve taleplerini dinleyerek etkili ve verimli çözüm bulma yolunda çalışmalarını yürütüyor.

Vali Kumbuzoğlu ile birebir görüşen vatandaşları istek ve taleplerini ileterek çözüm bulma noktası Vali Kumbuzoğlu ile görüştü. Açık Kapı programı Aksaraylı vatandaşlara büyük oranda getir sağlamasıyla birlikte talep ve beklentilerine karşı etkili çözün bulmada büyük getiriler sunuyor.

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, açık kapı programında; Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Aksaray İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ve Aksaray İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız eşlik etti.

Vali Kumbuzoğlu’nu açık kapı programı kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerine etkili çözüm bulma çalışmaları vatandaşalar tarafında takdir edilirken yoğun ilgi görüyor.

Haber: Fatma Altınok