Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valiliği, Akin Köyü’nü tanıttı

Aksaray Valiliği tarafından şehrin tanıtımına yönelik çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Valilik tarafından yapılan tanıtım çalışmaları kapsamında Aksaray’ın öne çıkarılmak istenen lokasyonları paylaşılmaya devam ediyor.

Aksaray Valiliği tarafından şehrin

Aksaray Valiliği, şehrin öne çıkması için tanıtım çalışmalarını gerçekleştirerek Aksaray’daki farklı noktaların bilinmesine katkı sağlamak istiyor. Aksaray Valiliği tarafından yapılan paylaşım ile öne çıkarılmak istenen yer bu kez de Akin Köyü oldu.

Aksaray’a yaklaşık 8 km uzaklıkta olan Akin Köyü, 1919 yılından bu yana aynı adı taşıyor. Merkez ilçesine bağlı olarak ön plana çıkan Akin Köyü, Aksaray’ın doğal havasını solumak isteyen vatandaşlar için oldukça tercih dilen adresler arasında.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte hafta sonunu en verimli şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşlar, Akin Köyü gibi yeşil alanların çok olduğu bölgelere seyahat ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, vatandaşları, Akin Köyü’nüz ziyaret etmeye davet etti.

Ağustos Gerçe