Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Müftüsü minik öğrencilerle kahvaltıda buluştu

Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma

Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak ve Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Altıntaç Proje Hafızlık Kur’an Kursunu ziyaret etti.

İl Müftüsü Işıldar’ın daveti üzerine iştirak eden Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak Altıntaç Proje Hafızlık Kur’an Kursunu ziyaret ederek eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Kahvaltı programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayarak ardından kurs ve öğrenciler hakkında Vali Yardımcısı Polat’a bilgiler verildi.

Vali Yardımcısı Polat öğrencilere Valilik ve İl Müftülüğünü her zaman destekçileri olacağını belirtti. Daha sonra Şeyh Yusuf Hakiki Baba 4-6 yaş ve İhtiyaç odaklı Kur’an Kursuna ziyaret eden heyet burada öğrencileri ile yakından ilgilendi. Ardından ihtiyaç odaklı kursiyerler ile görüşen heyet, istek ve ihtiyaçları dinledi.

Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak ve Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar’a ziyaret esnasında, İl Müftü yardımcıları Raziye Bozova ve Mahmut Çelikoğlu, Karamanoğlu Ulu Cami İmam Hatibi Özgür Öztürk ve Müftülük Gençlik Koordinatörleri de eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok