Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray üretmeye devam ediyor

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında Kargın Tarıma Dayalı İhtisas ( Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti.
Aksaray Valiliği binasında gerçekleşen toplantıya; Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
Aksaray’da tarımsal faaliyetleri canlandırmak ve verimliliği arttırmak adına hayata geçirilen Kargın Tarıma Dayalı İhtisas ( Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesinin faaliyetlerine yönelik Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında toplantı yapıldı.
Aksaray’da tarımsal faaliyetlerde yeni yaklaşımlarla üretimi arttırmayı hedefleyen, Aksaray’da birçok kişiye istihdam sağlanması planlanan Karkın Sera OSB ile Aksaray’da üretim de yenilenebilir enerji ile üretim arttırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulundu.
Tarım ve sanayi üretimini içinde barındıran Karkın Jeotermal Sera OSB, Aksaray ilinde üretimi canlı tutmak ve Aksaray ilinde değer katma yolunda hayata geçirilen proje hakkında Aksaray Valisi Kumbuzoğlu başkanlığında görüşme yapıldı. Karkın Jeotermal Sera OSB ile Aksaray üretmeye devam ediyor.
Haber: Fatma Altınok