Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray üretimine katkı sağlamaya devam ediyor

Aksaray Vali Mehmet Ali

Aksaray Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında Sultanhanı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Aksaray Valiliği binasında gerçekleşen toplantıya; Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Sultanhanı Kaymakamı Serkan Ala, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin katılım gösterdi.
Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde faaliyet gösteren Organize Sanayi bölgesi ilçesinin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına katkı sağlıyor. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda Sultanhanı OSB’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Aksaray üreten bir şehir olma yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor. Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde hayata geçirilen OSB projesi ile Sultanhanı ilçesinde hem yaşam standartları iyileştiriliyor hem de iş potansiyeli güçlendiriliyor.
Vali Kumbuzoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Sultanhanı OSB hakkında bilgiler veren heyet, ilçenin gelişmesine katkısı olan OSB’de gelinen nokta hususunda görüşme yapıldı. Sultanhanı ilçesinin gelişmesi ve büyümesi adına görüşme yapan heyet, toplantıda OSB’ye katkı sağlaması hedeflenen yatımlar hakkında fikir alışverişi yaptı.
Haber: Fatma Altınok