Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY ÜRETİCİLERİNDEN ESK’YA TEŞEKKÜR

Üreticilerin kırmızı ette yaşadığı

Üreticilerin kırmızı ette yaşadığı sorun ve sıkıntılarıgidermek amacıyla girişimler sonucu aksaray’da kesime başlayan et süt kurumunasektör paydaşları ve aksaraylı üreticiler teşekkür etti.

aksaray ticaret borsası entegre et tesisinde kesimebaşlayan et ve süt kurumuna teşekkür amacı ile toplanan aksaray kırmızı etÜreticileri birliği başkanı ayhan Özkök ve aksaraylı üreticiler, yaşadıklarısıkıntıların geride kaldığını ve artık rahat nefes aldıklarını ifade ettiler.

konu ile alakalı açıklamada bulunun aksaray kırmızı etÜreticileri birliği başkanı ayhan Özkök “ devlet büyüklerimiz başta olmak üzereet süt kurumu nezdinde genel müdürümüze çok teşekkür ederim. allah devletimizezeval vermesin. bizlerin ve üreticilerimizin arkasında oldukları için üreticileradına teşekkür ederiz. daha önceden üreticilerimiz çok mağdurdu. Şimdi ise, allahaçok şükür et süt kurumumuzun desteği ile üreticilerimizin yüzü gülüyor.müdürlerimiz bizleri desteklediler. bundan sonrada ilimizde kesimlerimiz devamedecek. tekrardan et ve süt kurumuna teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk
Sıradaki Haber Türk Sineması İçin Tarihi Destek: 2024’te 186 Milyon Lira Dağıtılacak!