Aksaray Üniversitesi, sanat ve tasarım alanındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Seramik Atölyesi Sergisi düzenliyor. Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin seramik eserlerinden oluşan sergi, 27 Şubat 2025 tarihinde başlayacak ve 5 Mart 2025 tarihine kadar devam edecek.
Serginin açılışı, 27 Şubat Perşembe günü saat 11:00’de Aksaray Üniversitesi yemekhanesinde gerçekleşecek. Sanatseverlerin ilgisini çekecek etkinlikte, öğrencilerin özgün seramik çalışmaları sergilenecek.
Serginin düzenlenmesinde Öğr. Gör. İlkay Alan İnci aktif rol alırken, eserleriyle sergiye katkı sunan öğrenciler ise Berat Köse, Betül Çınar, Elvan Sena Demir, Emel Altınsoy, Ezgi Genco, Kayra Mercanoğlu, Seval Deniz, Şeyma Nakıp, Şuheda Solak, Şule Ölmez ve Zehra Teksar oldu.
Sergiye tüm sanatseverler ve üniversite öğrencileri davet edilirken, serginin sanat eğitimi açısından önemli bir deneyim sunması bekleniyor.
Fatma Altınok