Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi öğrencisinin yazdığı “Artık Uyanma Vakti” isimli kitap çıktı

Aksaray Üniversitesi Edebiyat Bölümünde

Aksaray Üniversitesi Edebiyat Bölümünde 1. sınıf öğrencisi olan Berat Özdemir lise döneminde çıkarttığı şiir kitabı ile gündeme gelmişti. Özdemir, geçtiğimiz günlerde çıkarttığı “Artık Uyanma Vakti” isimli 2. Kitabı ile seçkin kırtasiyecilerde ve internet kitap satış mağazalarında yerini aldı.

Genç yazar Özdemir kitabında yer verdiği sözlerde; “sıfır noktasından süregelen bir mücadelenin içerisinde, insan kalabilmek, insan olmak kadar önemlidir.” diyor. ‘Artık Uyanma Vakti’ adlı kitabında duygu ve düşüncelerini aktaran Özdemir: “Okumasını bilirsek her insanın bir kitap olduğunu görebiliriz. Aslında okumak, yazmak gibi insanın kendisiyle yüzleşebilmesidir. Bir genç olarak gençleri yazmayı istedim. Lakin yazdıkça sadece gençlere değil toplumumuzun tüm kesimine hitab eden bir eser ortaya çıktı.” diyerek akranlarını konu aldığını fakat tüm kesimlere hitap ettiğini dile getirdi.

Özdemir, açıklamasının devamında; “yazdıkça asırlardır biriken kelimeler ruhlardan dökülmeye başladı. Toplumumuzun kanayan yaralarına bu eserle merhem olmaya çalıştık. Bu süreçte bana destek veren herkese teşekkür ediyor, kitabı okumanızı tavsiye ediyorum.” diyerek kitabının basım sürecinde kendine destek olan herkese teşekkür etti.

Haber: Ağustos Gerçe