Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi Bahar Şenlikleri Coşkusu!

  Aksaray Belediye Başkanı

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Rektör Alpay Arıbaş gençlerle buluştu.

Aksaray Üniversitesi’nin renkli etkinliği #asüfest, Belediye Başkanı Evren Dinçer , Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Rektör Alpay Arıbaş’ın katılımıyla başladı! Gençler için dopdolu etkinliklerle dolu bu şenlikler, 17 Mayıs’a kadar devam edecek. Kaçırmayın!

Aksaray Üniversitesi, gençleri eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor! Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun katılımıyla başlayan #asüfest, gençlerin keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyor. Baharın coşkusunu yansıtan etkinlikler, 17 Mayıs’a kadar devam edecek.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, gençlerin yanında olduklarını bir kez daha vurgularken, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu da gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. #asüfest etiketiyle sosyal medyada da geniş yankı bulan bu şenlikler, gençlerin dostluklarını pekiştirmesi ve eğlenmesi için ideal bir ortam sunuyor.

17 Mayıs’a kadar devam edecek olan etkinliklerde, konserlerden tiyatro gösterilerine, spor etkinliklerinden yarışmalara kadar pek çok etkinlik yer alacak. Aksaray Üniversitesi, gençleri geleceğe umutla bakmaya davet ederken, #asüfest ile baharın tadını çıkarmalarını sağlıyor.

Ağustos Gerçe