Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray U17’de son perde

Aksaray Amatör Küme U17

Aksaray Amatör Küme U17 Ligi’nin son haftası Cumartesi günü Dağılgan Spor Tesisleri’nde oynanacak üç karşılaşma ile sona erecek.

U17 Ligi’nin son haftasına girilirken puan cetvelinin en üst basamağında yer alan Ekecikspor geçen hafta oynanan karşılaşmalardan sonra şampiyonluğunu ilan etmişti.

Şampiyon olan Ekecikspor, son haftada ligin güçlü ekiplerinden Eğitim Gençlikspor ile Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 18.00’de mücadele edecek. Ekecikspor, son haftayı galibiyetle kapatmak isterken, Eğitim Gençlikspor ise Ekecikspor’u mağlup edip 2023-2024 U17 Ligi’ni galibiyetle kapatmak istiyor.

Ligde 29 puanla ikinci sırada yer alan Anadolu Gençler Futbol Kulübü, son hafta ligden çekilen Ortaköyspor ile karşılaşacak. Anadolu Gençler takımı galibiyeti puan cetvelinde bir değişikliğe yer vermeyecek.

Ligde son sıralarda yer alan iki takımın mücadelesinde Gözlükuyuspor puan sıralamasında 7. sırada bulunan Aksaray Gücüspor ile Dağılgan 1 Nolu Saha’da saat 16.00’da mücadele edecek. İki takımda son haftayı kazanarak kapatmak istiyorlar.

Orta sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Osmanlı 1453spor ile Aksaray 68spor Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 16.00’da mücadele edecek. İki takımda güzel futbol ve bol gol atarak son haftayı kazanarak 2023-2024 sezonunu bitirmek istiyor.

Hakan Hidayet Deniz