Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray U17’de bu haftanın programı belli oldu; İşte detaylar

U17 Ligi’nin 13’üncü haftasında

U17 Ligi’nin 13’üncü haftasında lider Ekecikspor ligin son sırasında bulunan Aksaraygücüspor ile Dağılgan 1 Nolu Saha’da bugün saat 18.00’de maçlarını oynayacak. Ekecikspor kazanarak liderliğini sürdürmek isterken Aksaraygücüspor ise kazanarak haftanın sürprizini gerçekleştirmek istiyor.
U17 Ligi’nin 13. haftasında 27 puanla ligde ikinci sırada bulunan Anadolu Gençler Futbol Kulübü ligde 6. sırada bulunan Gözlükuyuspor ile Dağılgan 2 Nolu Saha’da bugün 18.00’de 3 puan için mücadele edecek. Anadolu Gençler Futbol Kulübü, kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek isterken, Gözlükuyuspor kazanarak puan sıralamasında üst sıralara çıkmak istiyor.
Haftanın en çekişmeli maçlarından olan Eğitim Gençlikspor ile son haftaların formda ekibi Aksaray 68spor ile Dağılgan 2 Nolu Saha’da saat 20.00’de gece maçında karşı karşıya gelecek. Ligde 22 puanla 3. sırada yer alan Eğitim Gençlikspor kazanarak liderle arasındaki puan farkını azaltmak istiyor. Son iki haftada aldığı galibiyetlerle puan sıralamasında 5. sıraya kadar yükselen Aksaray68spor ise kazanarak haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

Hakan Hidayet Deniz