Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Türkiye Muharip Gaziler Derneğinden kamptaki gençlere ziyaret

Aksaray İl Müftülüğü Gençlik

Aksaray İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Gençliğe Değer Ara Dönem Kampını Aksaray Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Gazi Mustafa Dağ ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

Ortaokul ve liseli öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen kampa Aksaray Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Gazi Mustafa Dağ ve beraberindeki heyet ziyarette bulunarak öğrencilerle bir araya geldi.

Aksaray Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Gazi Mustafa Dağ ziyareti esnasında öğrencilere bir süre sohbet ederek vatan sevgisinden bahsetti. Öğrencilere şehit ve gazinin kime denildiğine konuşmasında değinen Dernek Başkanı Gazi Mustafa Dağ Allah katındaki derece ve faziletleri nelerdir gibi konular üzerine durdu.

Aksaray Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Gazi Mustafa Dağ konuşmasında;  “Şehit, Allah’ın huzurunda diri olarak hazır bulunup, nimetlere erişeceği ve cennete gireceğine şahit olunacağı için bu adı almıştır. Gazi ise, Allah yolunda ve vatan uğrunda savaştığı ve şehit olmayı arzu ettiği halde ölmeyip, sağ kalan kimseye verilen addır. Hem dinimizce hem de milli ve manevi değerlerimiz açısından şehitlik ve gazilik en yüksek değerler arasında yer almaktadır” şeklinde ifadesine yer verdi.

Öğrencilerle birlikte manevi duyguların yoğun olarak hissedildiği görüşmede duyduğu memnuniyet dile getiren Aksaray Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Gazi Mustafa Dağ İl Müftüsü Veysel Işıldar başta olmak üzere,  emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok