Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray turizminin cenneti ve nefes kaynağı Helvadere

Hasandağı, Aksaray’lı vatandaşların nefes

Hasandağı, Aksaray’lı vatandaşların nefes kaynağı olmaya devam ediyor. Hasandağı mesire alanlarında Aksaray’lı vatandaşların hafta sonu gelerek piknik yaptıkları yer oluyor. Yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çeken Hasandağı, Aksaray’ın turizm kaynağı oluyor.

       

Hasandağı ve Helvadere kasabasına olan yoğunluk giderek artış gösteriyor. Havaların ısınmasıyla birlikte Aksaray halkı hafta içi yorgunluktan ve şehrin yorucu işleyişinden uzak aileleriyle beraber zaman geçirmek amacıyla Hasandağı ve Helvadere kasabasının yolunu tutuyor. Hasandağı’na balık tutmak için giden Aksaray’lılar hafta sonunu değerlendirme şansı buluyor. Helvadere Kasabası halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılan yerli ve yabancı turistler, Helvadere kasabalıların yaptıkları doğal ürünlerin ve gözlemelerin tadına bakma fırsatı yakalıyor.

           

Hasandağı ’nın güzelliği sadece Aksaray halkının ve turistlerin değil, motorcuların da dikkatini çekmeyi başardı. Motorcuların gezdikleri ve vakit geçirdikleri yer haline gelen Hasandağı, turizm cenneti olmaya devam ediyor.
Hasandağı’nı görmek için gelenler Hasandağı ‘nın etkileyici manzarası ve temiz havasıyla karşılaşıyor. Hasandağı ve Helvadere kasabasında Aksaray’lı vatandaşlar ve turistler turizmin tadına varıyor.
Haber: Fatma Altınok