Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray TOBB Kadın Girişimciler Kurulundan Başkan Dinçer’e ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Miray Koyuncu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.
Aksaray Bilim Merkezinin ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmede, kadın girişimcilere tanınan olanaklar hakkında görüşen heyet, kadınların ekonomik kalkınmaya ve yaşan standartlarına yönelik istişarelerde bulunuldu.
TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Miray Koyuncu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerinin ziyareti esnasında, Aksaray’da yürütülen çalışmalar hakkında Belediye Başkanı ile görüşen heyet, mevcut durum ve projeler hakkında bilgiler verdi.
Kadın girişimcilerin sayısının arttırılması ve kadınların ekonomik kazanç elde edebilmesi adına oluşturulan fırsatlar hakkında görüşen heyet, Aksaray’da üreten ve ekonomiye katkı sağlayan kadınların sayısını arttırmak amacıyla görüştü.
Belediye Başkanı Dinçer Bilim Merkezinde ağırladığı TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Miray Koyuncu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Haber: Fatma Altınok