Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ticaret Borsasında en çok işlem gören ürünler belli oldu! İşte detaylar!

Aksaray Ticaret Borsası Elektronik Satış Salonunda İşlem Gören Ürünlerin Listesi yayınlandı.

Aksaray Ticaret Borsası Elektronik

Aksaray Ticaret Borsası’nda bugün en çok işlem gören ürünler arpa, buğday ve yemlik çavdar oldu. Toplam 373.200 tonluk işlem gerçekleşti.

Aksaray Ticaret Borsası tarafından yayımlanan günlük fiyat bültenine göre, yemlik arpa, ekmeklik buğday ve yemlik çavdarın fiyatları belirlendi. Borsada bugün toplam 373.200 ton ürün işlem gördü ve 53 adet işlem gerçekleşti.

Ürün Fiyatları ve İşlem Detayları:
Arpa (Yemlik):En düşük 5.39 TL, en yüksek 6.82 TL arasında işlem gören yemlik arpanın ortalama fiyatı 6.71 TL olarak belirlendi. Toplam 298.000 ton işlem gören arpa, 38 işlem adedi ile borsanın en hareketli ürünü oldu.

Buğday (Ekmeklik):Ekmeklik buğdayın en düşük fiyatı 7.50 TL, en yüksek fiyatı ise 8.35 TL oldu. Ortalama fiyatı 8.23 TL olarak belirlenen buğday, 38.500 ton işlem gördü ve 5 işlem adedi ile borsada yer aldı.

Çavdar (Yemlik): Yemlik çavdar, en düşük 6.15 TL ve en yüksek 6.36 TL fiyat aralığında işlem gördü. Ortalama fiyatı 6.30 TL olan çavdarın toplam işlem miktarı 36.700 ton ve işlem adedi 10 olarak kaydedildi.

Borsa yetkilileri, ürün fiyatlarının arz ve talep koşullarına göre belirlendiğini ve piyasanın canlılığını koruduğunu belirtti. Aksaray Ticaret Borsası, tarım ürünleri ticaretinde önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

Hakan Hidayet Deniz