Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Özkök: ‘Seçim Sonrası Çağrı: Birlik Olalım!

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası bir tebrik ve birlik mesajı yayınladı.

Seçim sonuçlarını şehir, ülke ve millet için hayırlı olarak nitelendiren Özkök, demokratik sürece katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Özkök, yaptığı açıklamada, sandığa gidip oylarını kullanan her vatandaşa teşekkür ederek, demokrasiye olan inançlarını vurguladı. Seçilen Belediye Başkanlarını tebrik eden Özkök, yerel seçimlerin geride kalmasıyla birlikte ülkenin önemli bir fırsat yakaladığını belirtti.

Aksaray’ın tarım ve tarıma dayalı sanayide birinci yüzyılda üst lige çıktığını hatırlatan Özkök, şimdi ikinci yüzyılda daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Aksaray için daha fazla çalışma zamanı olduğunu vurguladı. İş dünyası olarak daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çaba sarf edilmesi gerektiğine işaret eden Özkök, seçilen Belediye Başkanlarının da bu süreçte bürokrasiye ve iş dünyasına öncülük etmesi gerektiğini belirtti. Özkök, son olarak şehir dinamikleriyle birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, seçilen Belediye Başkanlarını bir kez daha tebrik edip, şehir, ülke ve millet için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber: Fatma Altınok