Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Temsilcisi İlk Turda Elendi

ANKARA 1910SPOR 1- 0 TUZGÖLÜSPOR:

ANKARA 1910SPOR 1- 0

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig play-off müsabakasında Ankara 1910spor ile karşılaşan temsilcimiz Tuzgölüspor sahadan 1-0 mağlup ayrılarak ilk turda elenmiş oldu.
Kadınlar 3. Lig 7. Grubu namağlup lider tamamlayan Tuzgölüspor oynadığı 10 karşılaşmada 8 galibiyet ve iki beraberlikle 26 puan toplayarak 5 Mersin takımını geride bırakarak play-off’lara kalan Tuzgölüspor. Türkiye Futbol Federasyonu binasında yapılan kura sonrası Kadınlar Futbol Ligi 10. Grubu 2. sırada tamamlayan Ankara 1910spoer ile eşleşti.
Ankara 1910spor 10. Grup’ta oynadığı 12 karşılaşmada 8 galibiyet, iki beraberlik ve iki mağlubiyet alarak 26 puan topladı.
Tuzgölüspor’da Ligde son oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar yüzünden sakat ve cezalıların çok olması Ordu deplasmanında kendini gösterdi.
Ordu deplasmanına birçok oyuncusundan yoksun giden Tuzgölüspor’da Merve Eşikdaş, Burcu Görür kırmızı kart cezalı olmasından dolayı bu müsabakada görev alamadı.
Karşılaşmayı Ordu bölgesinden Furkan Ulut, Mustafa Göktürk Doğuş ve Hakan Balkan üçlüsü yönetti.. Karşılaşmalardan 1-0 galip ayrılan Ankara 1910spor play-off çeyrek finalinde Bursa temsilcisi Uludağspor ile karşılaşacak.

Ağustos Gerçe