Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Temsilcisi Anka Spor Kulübü Bölge Şampiyonu oldu!

Küçük Kızlar Voleybol Türkiye

Küçük Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası müsabakaları kapsamında Aksaray’ı temsilen mücadele eden Anka Spor Kulübü bölge şampiyonu oldu.

Küçük Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası 25-28 Nisan tarihlerinde Nevşehir’de düzenlendi. Aksaray’ı temsilen mücadele eden Anka Spor Kulübü, burada gerçekleşen müsabakalar kapsamında rakiplerini yenerek adını şampiyonluğa yazdırmayı başardı.

Müsabakaları namaglûp bir şekilde tamamlayan Anka Spor Kulübü Küçük Kızlar Takımı, şampiyona kapsamında; Nevşehir Ürgüp GSK, Niğde Bor Belediye ve Kayseri Voleybol Kulübü ile karşı karşıya geldi. Aksaray temsilcisi Ankara Spor Kulübü bu 3 müsabakada da etkili performans ortaya koyarak kazanan taraf oldu ve adını “bölge şampiyonu” olarak yazdırdı.

Kulüp antrenörü Muhammet Aslan, takımın şampiyon olması hakkında yaptığı açıklama kapsamında; “14 sporcunun 13 ü Aksaraylı ve kendi altyapımız Aksaraylı çocuklarla da başarının geleceğini Aksaray’ın kendi evlatlarında doğru çalışma teknikleriyle ve doğru kullanılarak fırsat verildiğinde Büyükşehirdeki çocuklardan eksiğinin olmadığını gösterdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki hedefimiz de altyapımızdaki çocuklarla bu başarıları normalleştirerek sürekli hale getirmek, Türkiye finallerinde de en iyi dereceyi almak” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe