Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray temsilcilerinin maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu 2.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup’un 33. haftasında, Dağılgan Stadyumu’nda gerçekleşecek Motolux 68 Aksaray Belediyespor ile Menemen Futbol Kulübü arasındaki maçı yönetecek hakemler açıklandı. Karşılaşmayı Ankara Bölgesi B Klasman hakemi Egemen Artun üstlenecek. Artun’a yardımcılıklarını Bolu Bölgesi’nden Hakan Erkan ve Ankara Bölgesi’nden Oğuzhan Koca eşlik edecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Antalya bölgesinden Mazlum Doğan Bodur oldu.

Diğer bir mücadele ise Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 7. Grup’ta gerçekleşecek. Ligin 8. haftasında, Dağılgan 2 Nolu Sahada Tuzgölü Kadın Futbol Takımı ile Mersin temsilcisi Kavaklıspor arasındaki maçta düdük çalacak hakemler de belirlendi. Müsabakanın orta hakemi Yunus Yıldız olacak. Yıldız’a yardımcılıklarını Ebubekir Kaya ve Artug Kutlu yapacak.

Futbol severler, bu müsabakalarda sahada adil bir oyunun ve heyecan dolu anların yaşanmasını beklerken, hakemlerin göstereceği üstün performansla maçın hakkaniyetini sağlayacaklarına inanıyor.

Haber: Hakan Hidayet Deniz