Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Teknokent Kolejinde yeni değişiklikler; öğrenciler için yeni fırsatlar

Aksaray’ın bilinen okullarından olan Teknokent Kolejinde yeni eğitim öğretim dönemi için hazırlık süreci başladı. Teknokent Kolejinde yapılan değişikliklerle öğrencilere kapsamlı imkanlar sunulacak.

Aksaray’ın bilinen okullarından olan

Aksaray Teknokent Kolejinde yönetim kadrosunda önemli değişiklik yapıldı. Eğitim vizyonunu güçlendirmek amacıyla yapılan değişikliklerle birlikte yeni eğitim öğretim dönemine hazırlık yapılıyor.
Teknokent Koleji Okul Müdürü Nihat Karakuş ve Makina Alan Şefi Vedat Dirican önderliğinde bilim ve teknik alanındaki başarının arttırılması hedefleniyor.
Laboratuvarların daha etkin halde kullanılması, öğrencilerin sadece teorik bilgiler değil aynı zamanda pratik deneyimler kazandırılması amaçlanıyor. Teknokent kolejinde yeni ekipmanlara yer verilerek yeni teknolojik gelişimler ile eğitim materyallerinin donatılması için çalışmalar yürütülüyor. Geleceğin mühendisleri, bilim insanları ve makine ustalarını yetiştirmek hedefleniyor.
Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Teknokent Kolejinde öğrencilerin sektörel deneyim kazanmasıyla birlikte uygulamalı eğitimlere fırsat oluşturulacak. Aynı zamanda yerel sanayi ile kurulan işbirliği kapsamında öğrenciler mezun olduktan sonra iş dünyasına atılımlarında sağlam zemin oluşturulacak.

Fatma Altınok